Σύμφωνα με μελέτες από τον Παγκόσμιο Οργανισμό υγείας ο άνθρωπος από τα πρώτα χρόνια της ύπαρξής του, αντιλαμβανόταν ότι η φύση, είναι ένας κόσμος που του προσφέρει ότι χρειάζεται για να επιβιώσει και να είναι υγιής.

Γνωρίζατε ότι η φύση διαθέτει τον τρόπο να θεραπεύσει το 65% των ανθρώπινων ασθενειών που σχετίζονται με τον οργανισμό. Η σύγχρονη εποχή και η εξέλιξή της έχει επιφέρει σημαντικά επιτεύγματα στον τομέα της ιατρικής.

Ο Πάρνωνας αποτελεί τον μεγαλύτερο ορεινό όγκο της Πελοποννήσου. Λαμβάνει και την ονομασία Μαλεβός,ενώ στην αρχαίοτητα ονομαζόταν και Κρόνιον Όρος, επειδή σύμφωνα με την μυθολογία είναι το ιερό βουνό του Κρόνου.

Η Bio Parnon βασίζεται στις αρχές της βιολογικής γεωργίας. Το φυτό δηλαδή από τον σπόρο μέχρι και την συγκομιδή τρέφεται αποκλειστικά από τα φυσικά θρεπτικά συστατικά του εδάφους χωρίς να χρησιμοποιούνται χημικά λιπάσματα και φυτοφάρμακα.

Τα προϊόντα τις BioParnon θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα διατροφής στην Ελλάδα ,Ευρώπη καθώς και σε παγκόσμια κλίμακα.